lewastian26 Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Witam Właśnie kupiłem sobie cm.031 (stała kolba)i chcę zamontować szynę do niego. Czy ta będzie pasować http://azteko.pl/logoff.php ? Może macie inne, proszę o link tylko nie chwyty przednie. Na szynie chcę zamontować Lunete Acog Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted March 30, 2013 Report Share Posted March 30, 2013 Einen wrongen linken podanen. Jak masz "jaskółkę" na boku korpusu, to większość kopii powinna pasować. Quote Link to post Share on other sites
lewastian26 Posted March 30, 2013 Author Report Share Posted March 30, 2013 (edited) No właśnie nie mam bo to cm.031 (plastik body ) a tutaj jest ta szyna azteko.pl/szyna-montazowa-do-ak-beryl-tantal-cyma-p-104.html nad dekiel i czy będzie pasować bez wiercenia itp. Może wiesz gdzie kupić inną szyne na dekiel albo coś. Edited March 30, 2013 by lewastian26 Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted April 30, 2013 Report Share Posted April 30, 2013 (edited) Można: a) kupić jakąś zwykłą, prostą szynę i przynitować do dekla b) kupić metal body i tam się pobawić z montowaniem tego wszystkiego c) przykleić jaskółczy ogon do plastikowego body (chociaż nie wiem czy to by zdało egzamin) d) pobawić się w tą szynę od beryla, jednak o ile pamiętam trzeba by było coś zeszlifować Nie spojrzałem na datę, wybaczcie :D Edited April 30, 2013 by KaXardas Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts