Guest korek_ASG Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Witam nabylem berette f92 od kjw wersja plastikowa dostalem ja w czesciach i nie moge zlozyc tego tylniego mechanizmu ze zbijakiem glowny problem mam z tymi sprezynkami ktora jak dokladnie ma byc zaczepiona o ktor element ja zaczepic itp potrzebowalbym jakies zdjecie jak to wyglada zlozone i jak zaczepic te sprezynki Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 (edited) Mi pomógł ten poradnik. http://miairsoft.pro...ay&thread=35647 Edited April 9, 2013 by Vuja1991 Quote Link to post Share on other sites
Guest korek_ASG Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Poradnik genialny! Wlasnie o to mi chodzilo tylko nie bardzo widze tam jak zaczepic ta sprezynke ktora ma utrzymywac ten mloteczek zbijaka w dolnej pozycji tak aby zawsze trafial w zawor:/ bo tak to wszystko zlozylem i tylko z tym mialem problem... Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Ta wystająca część sprężynki musi być w otworze w zbijaku. Quote Link to post Share on other sites
Guest korek_ASG Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 To ten zbijak nie powinien być "ciągnięty" przez tą sprężynke do dołu ? Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 W tym otworze sprężynka opiera się na pochyłej ściance. Będzie działać. Quote Link to post Share on other sites
Guest korek_ASG Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 oglądałem dokładnie zbijak i miałem wrażenie że aby zbijak trafiał w zawór to musi być ciągnięty do dołu a w takim razie sprężyna pociągnie go do góry.. jestem teraz w szkole i nie mam repliki jak sprawdzić wróce do domu to odrazu popróbuje i napisze co mi wyszło Quote Link to post Share on other sites
Guest korek_ASG Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Złożyłem wszystko jak na zdjęciach i nadal nie działa :/ jak nie ma tej sprężynki wgl to pistolet strzela tylko przy kazdym strzale trzeba go przeladowywać i przy przeladowywaniu odchylić pistolet do tylu tak aby ten młoteczek wskoczył na swoje miejsce i było ok a teraz wgl nie strzela (tak jak by gazu nie było ) sprężynka jest ok Quote Link to post Share on other sites
Vuja1991 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Sprawdź jak pracuje zbijak na złożonej replice bez zamka i magazynka, powinien być cały czas ściągnięty w dół. Quote Link to post Share on other sites
Guest korek_ASG Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Dobra już mam :) jednak sprężynka była lekko wygięta nie w tą strone i zbijak nie odbijał za dobrze mój błąd :) ale bez twoiej pomocy nie dałbym rady dzięki wielki pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts