Wihte_Death1923 Posted April 9, 2013 Report Share Posted April 9, 2013 Witam! Czy ktoś miał na nogach buty tego producenta http://allegro.pl/buty-typ-corcoran-jumper-boots-ww2-reko-us-braz-43-i3159509720.html chciałbym się dowiedzieć o nich jak najwięcej czyli ile wytrzymają takiego średniego użytkowania ( maks. 30 km marszu w terenie raczej lekko wilgotnym ) , czy nadawałby się do stylizacji na desantowca no i jaką pastę do butów polecacie . Z góry dzięki za odpowiedzi . Quote Link to post Share on other sites
Magnus14 Posted April 14, 2013 Report Share Posted April 14, 2013 Ja posiadam te buty od 6 miesiecy . Mogę ci walnąć kilak real fotek opisać szczegółowo, wady, zalety. Stuknij też do mnei PM`ka to pogadamy. Generalnie rozpisze sie jak wrócę do domu w pon. Pozdrawiam Magnus Quote Link to post Share on other sites
Guest dante44 Posted September 3, 2013 Report Share Posted September 3, 2013 Dobra nie chcę łopatki za odkopanie tematu, ale jestem zainteresowany tymi butami od tego sprzedawcy. Jakie wrażenia po użytkowaniu ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts