Trojan757 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Siema Dokładnie chodzi o to: http://asg.warszawa.pl/magazynki/dodatki-do-magazynkow/p,boyi-szybkoladowarka-do-magazynkow-na-470-kulek-w-ksztalcie-magazynka-m4,4478.html Ma ktoś? Czy jest praktyczna? Fajna o tyle, że zmieści mi się do ładownic na styk z resztą magów ;P Quote Link to post Share on other sites
JarekPN Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Moim zdaniem praktyczniejszy jest ten model wielkości maga pistoletowego. Zajmuje mniej miejsca, łatwiej kontrolować ilość ładowanych BB. W tym dużym i tak nie będziesz nosił BB bo będą grzechotać przy bieganiu. Quote Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Jeśli to na prawdę pomoże: miałem taka ładowarkę, zacinała mi się i działała gorzej niż małe wersje "pistoletowe" co wynikało z szerszego kanału na kulki (a może to tylko w moim egzemplarzu?). W końcu spadła mi na schody jak szedłem do domu ze szpejem, nadepnąłem na nią i pękła. Aha, mieściła się w ładownicy, ale grzechotała bardziej niż te małe, to ją nosiłem w kieszeni owiniętą szmatą. Taka historia. Quote Link to post Share on other sites
PiterMaster1 Posted April 10, 2013 Report Share Posted April 10, 2013 Mam ją, szybkoładowarka jak każda inna . Niektórym może przeszkadzać bo jest trochę duża i jak się ma małą rękę to może się ciężko kuli ładować. Ja ją wybrałem ze względu na pojemność bo tym mogę spokojnie ze 3/4 low-y załadować. Żadnej zacinki nie miałem jeszcze, ogólnie to jest w porządku. Quote Link to post Share on other sites
Trojan757 Posted April 10, 2013 Author Report Share Posted April 10, 2013 Dzięki wszystkim ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts