damiiian97 Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Witam. Jęsli pisze w złym dziale to prosze o przeniesienie. Moje pytanie brzmi jak w temacie: jak założyć grupę asg? 1. Potrzebuje zgodę jakieś organizacji czy władzy miejskiej? 2. Od czego zacząć (krok po kroku) 3.Czy potrzebuję ubezpieczenie Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 1. nie 2. od znalezienia chętnych 3. nie Quote Link to post Share on other sites
damiiian97 Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 No dobrze założmy że mam 6. chętnych i co dalej? Quote Link to post Share on other sites
Radius Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 (edited) Ustanawiacie nazwę, wybieracie logo, rekrutujecie innych maniaków, zakładacie forum "klanowe", zakładacie fanpage na facebooku, gracie, ustanawiacie "zarząd" Wszystko to co wyżej, ale nie koniecznie w tej kolejności (pisane na szybko ;p) Edited April 13, 2013 by Radius Quote Link to post Share on other sites
damiiian97 Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 Ok to już coś :D A jeśli bd uczestnicy poniżej 18 roku zycia to potrzebuje zgody rodziców i jakies inne rzeczy?? Quote Link to post Share on other sites
Radius Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Jeśli masz zamiar chodzić z kumplami na strzelankę do lasu, bez żadnego afiszowania się z tym, nie organizowania dużej imprezy którą trzeba np. "ogłosić" w urzędzie miasta, gminy, innego zadupia to nie musisz. Ale jak policjanci przyjdą na strzelankę, to odłożyć broń (najlepiej wyciągnąć magazynek), podejść i łagodnie wytłumaczyć o co biega :D. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted April 13, 2013 Report Share Posted April 13, 2013 Nie ma żadnych odgórnych zasad odnośnie strzelanek czy grup asg. Więc skoro jest już Was 6ciu, to niech najbardziej ogarnięty z Was wymyśli co dalej. Litości, to nie jest fizyka kwantowa, żeby średnio inteligentny szympans nie bym w stanie sam tego ogarnąć. Quote Link to post Share on other sites
damiiian97 Posted April 13, 2013 Author Report Share Posted April 13, 2013 O, to chyba wszystko co chciałem wiedzieć :) dzieki bardzo za porady. Bo niewiedziałem jak sie do tego zabrać. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts