koreas2293 Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 Od dwóch miesięcy posiadam karabin G36K firmy JG w weekend sprawdzając sprzęt okazało się że mój karabin nie działa ... Baterię ładowałem ,żadnej reakcji... Nie znam się na sprzęcie tego typu wiec BŁAGAM O POMOC !! Z góry dziękuje za odpowiedzi :) Quote Link to post Share on other sites
Kulisz Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 (edited) Silnik tyka czy całkowita martwica? Edit: Sprawdź bezpiecznik Edited April 15, 2013 by Kulisz Quote Link to post Share on other sites
koreas2293 Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 Całkowita martwica... Nie znam się na tym fajnie było by jeśli byś wytłumaczył co i jak mam zrobic;) Quote Link to post Share on other sites
Kulisz Posted April 15, 2013 Report Share Posted April 15, 2013 We froncie jeśli dobrze pamiętam po prawej stronie jest bezpiecznik( o ile jest to pełen stock ). Wyjmij go i zepnij na krótko oba końca kabla. Podłącz baterie i spróbuj strzelić. Jak strzeli to bezpiecznik siadł i albo zostajesz na takim spiętym albo kupisz nowy ;) Quote Link to post Share on other sites
koreas2293 Posted April 15, 2013 Author Report Share Posted April 15, 2013 OK sprawdze :icon_lol: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts