koksiarzkosiarz Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 (edited) Witam ! Zakupiłem niedawno u krakmana replikę L96 (002 olive style) od AGM i prawie od razu zauważyłem problem. Czytałem gdzieś, że nie można od razu ładować całego magazynka bo grozi to uszkodzeniem sprężyny. Zrobiłem tak. Wyszedłem i oddałem próbny strzał (oczywiście daleko od ludzi), zauważyłem, że kulka nie wyleciała z lufy. Wyciągnąłem magazynek, żeby sprawdzić czy kulka nadal tam siedzi, nie siedziała tylko wyleciała z komory magazynka. Zawsze (rzadko zdarzają się wyjątki) kulka tam sobie siedzi i nic nie działa. Proszę pomóżcie! Edited April 22, 2013 by koksiarzkosiarz Quote Link to post Share on other sites
Chcu1995 Posted April 22, 2013 Report Share Posted April 22, 2013 Wyślij na serwis jak masz gwarancje ,Ja bym się z chinskim magazynkiem nie bawił [miałem z chinczykami duzo problemów zeby złożyc] Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts