Lele Posted May 1, 2013 Report Share Posted May 1, 2013 Witam wszystkich użytkowników, prosiłbym o wycenę M4A1, replika od 2-3 lat leży w szafie, nie wiem jeszcze czy strzela, ale oddam do serwisu :) Można powiedzieć, że jest to pamiątka po bracie który wyemigrował i już nie wróci, a miał chwilową zajawkę. Brat wziął jako spłatę Karabinek Tokio Marui ( Uważam, że był to zły pomysł ale:) i można powiedzieć ze zapłacił za niego 750zl) tamten koleś używał go 1,5 roku i można powiedzieć karabinek był zmasakrowany, więc Brat nakupił mnóstwo części które niżej wymienię. Następnie brat go używał ok 2 miesiące i od tamtej pory leży w szafce. Wszystkie części były kupowane w ASGSHOP.pl. Jeżeli popełnię jakieś pomyłki w pisowni to przepraszam, ale to nie moja działka i sie na tym nie znam. Kupione części: Lufa zewnętrzna- CA ( była kupiona nowa ale juz trochę podrapana), Szczerbina Systema, Rączka transportowa metalowa- nie wiem jaka, Tłumik płomienia metalowy CA, Kolba TM, Body dolne- nie wiem jakie, 3 Chwyty pistoletowe CA, SRC, Magpul (nie używany nawet), oryginalny został zniszczony, Piny M4 - King Arms, Cylinder Ca typ 2 ( nie użyty) założony jest TM, lufa precyzyjna 6.04- nie znam firmy, druga założona również kupiona jakaś precyzyjna ale nie ma napisane firmy, a nie mogę pudełek znaleźć, Gumka hop up systema, komora King Arms, Silnik CA High torque up, łożyska kulkowe systema 7mm, Tłok ze zwężonymi tytanowymi zębami Deep fire, Aluminiowa łożyskowana głowica tłoka systema, dysza deep fire, sprężyna założona to Guarder M110, w zapasie M100 CA, Prowadnica sprężyny CA, Popychacz systema, Wtyk T, Podkładki Deep fire- mam jeszcze dużo w pudełku, Moseft GATE, Gearbox wzmocniony 7mm Deep fire, Zebatki założone to helikalne Systemy, oprócz tego mam w opakowaniu CA super torque up, zębatki JG i XYT, oraz od silnika guarder helikalna, oprócz tego jakieś dwie ładowarki, baterie 3 sztuki li-pol, z czego jedna nie używana, ale nie wiem czy chodzą, znalazłem 1 magazynek Hi-cap nie mogę znaleźć firmy, gdzieś powinny być jeszcze 3, Aluminiowa głowica cylindra systema, Anti reversal- Prometheus, wszystkie sprężynki- Guarder, niskooporowe okablowanie, Płytka selektora sysytema, rozdzielacz trybu ognia deep fire, Plus mnóstwo części ze starego karabinka TM ( np. body, lufa zewnętrzna wewnętrzna, części Gearbox-a, komora hop up, kolba i inne, jak by sie uparł to można by próbować drugi złożyć:) Tyle się dowiedziałem od brata, odnalazłem pudełek, wyczytałem na rachunkach, czy wyczytałem na częściach, jeżeli jeszcze coś powinienem sprawdzić to proszę o informacje, niestety na razie nie będę w stanie wysłać żadnych zdjęć. Również prosiłbym o informacje czy w okolicach Rzeszowa jest jakiś serwis ASG. Pozdrawiam. I z góry serdecznie dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts