Shakespeare Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Witam! Chciałbym pomalować mojego micha mniej więcej w ten sposób http://i899.photobucket.com/albums/ac200/ShockAndAwe417/IMG_4225-1.jpg Tylko mój jest zielony, a chciałbym, go trochę przerobić na pustynny. Kolejna sprawa chciałbym nałożyć na niego rzep, z dwóch stron tak jak to jest na zdjęciu. Więc ogólnie chciałbym się dowiedzieć jak uzyskać efekt tych "kropek w malowaniu MICHA" jaką farbą/sprayem czy też, czymś innym muszę to pomalować. Oraz rzep Velcro jakiej grubości muszę go kupić aby nalepić flagę Amerykańską oraz czym go przykleić najlepiej. Szukając po tematach znalazłem jeden, w którym było opisane przyklejanie rzepu, ale post jest z przed 2 lat, więc może są inne nowe rzepy czy kleje. Z góry dzięki a odpowiedź, pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Rybowsky Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Te ''kropki'' na hełmie to farba w spreju psiknięta przez jakąś siateczkę. Quote Link to post Share on other sites
seger Posted May 3, 2013 Report Share Posted May 3, 2013 Zastosuj rzepy samoprzylepne. Np. fastech (szwajcarskie) ma takie. Nie są drogie, bardzo mocne, ładnie się docina, klej trzyma mocno. płat 50x10cm jednej strony kosztuje niecałe 14zł. Co do malowania - szukaj magicznego zwrotu snake skin. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts