Michael_Corleone Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Witam nabyłem m4 gbb od VFC jest tam kilka zmian min N.P.A.S taki: http://www.sklep.airsoftguns.pl/product-pol-1152194615-N-P-A-S-Kit-dla-WA-M4.html | I moje pytanie brzmi, ile fps może teraz osiągnąć karabin ? poprzedni właściciel twierdził, że 250-650 wydaje mi się, że te 650 fps to troche za dużo i lekko mnie "porobił" Quote Link to post Share on other sites
1beduin Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Nikt na oko nie powie Ci ile ma TWÓJ karabinek. Musisz znaleźć kogoś (kolegę, sklep) kto zmierzy Ci na chronometrze ile ma na zamkniętym, otwartym do połowy i na pełnym otwarciu. Po za tym przyda Ci się to podczas rozgrywek i nie będziesz musiał zgadywać czy w budynku (jak wymagają tego niektórzy) masz 250 czy 350fps. Quote Link to post Share on other sites
Michael_Corleone Posted May 15, 2013 Author Report Share Posted May 15, 2013 Ale chodzi mi o to czy jest to mozliwe zeby karabinem (prawie stock) moze miec tyle fps? Do budynku mam boczniaka:) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts