Gugiman Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Witam ostatni kolego zakupił pmag do boy mi się też one bardzo podobają i chciałem zobaczyć jak się prezentują w mojej replice, wkładam go słychać cichy trzask puszczam i mag mi wypada sprawdzaliśmy kilka razy i nic ciągle wypadał. Do repliki od mojego kolego tj. m4a1 od AGM wchodzi bez problemu i teraz mam pytanie czy to wina złego magazynka czy te pmagi nie pasują do mojej repliki bo nie ukrywam są świetne jak dla mnie. Pozdrawiam! Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Czasem trzeba piłować magazynek,żeby do konkretnej repliki pasował. Taiwangun miał bodajże zdjęcia, gdzie i co przypiłować. Quote Link to post Share on other sites
Gugiman Posted May 13, 2013 Author Report Share Posted May 13, 2013 Ok dopytam się gdzie kupił i jak bym przypiłował to by mogło pasować? Bo mi chodzi o te ze speca A&K? Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Odezwij się na PW to ci pokaże jak mam dopiłowane do M16 :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts