Tom Ek Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 otóż potrzebuje takiej właśnie cześci. Nie mam pojęcia jak się to coś nazywa jakoż iż w asg jestem nowy Przeszukałem pełno sklepów w poszukiwaniu tej części nie znalazłem nigdzie :icon_cry: Może ktoś z was wie gdzie można ją znaleźć? Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Blok gazowy. Azteko swego czasu wystawiało G36 na części, można było tam dostać, ewentualnie szukaj w komisie na WMASG. Quote Link to post Share on other sites
SaintPierre Posted May 13, 2013 Report Share Posted May 13, 2013 Jeśli dobrze widzę na zdjęciu to uwaliłeś zaczep komory hu, tak? Da się to naprawić. Przyklej odpowiednio wypiłowaną podkładkę najlepiej coś cienkiego. A jak coś to komora utrzyma się też na jednym zaczepie. Blok gazowy aka zespół lufy jest rozbieralny i jeśli zgadłem, że chodzi o zaczep to nie potrzebujesz całego tylko tych dwóch plastikowych 'prowadnic' a te części wg instrukcji JG to G-14 i G-15. Kiedyś sprzedawali je na serwisie w taiwangun tylko trzeba najpierw zadzwonić albo wysłać mail. Można też kupić, tak jak chcesz całość na allegro. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts