Morfeusz Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Fotki z promocji filmu XXX2: Nastepny poziom w Cinema city na UL. Zakopiańskiej ! Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Wow...a co antyterrorysta do tego filmu? Poczytam troche o nim bo moze cos to ma wspolnego bo nie ogladalem go nigdy :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Ogolnie wygladac to musialo bardzo fajnie, ciekawe jakie byly reakcje przechodniow :twisted: Quote Link to post Share on other sites
grzechu Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Panienki nie krzyczały i nie uciekały sprzed kina?? Bo byłaby to pseudo-promocja :D A tak poważnie to zajebiście to wyszło! Gratulacje g. Quote Link to post Share on other sites
PeePee Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Zaraz zaraz mam rozumieć że poprostu staliście pod kinem, zatrzymywaliście samochody itp... najpierw troche straszyliście np wręczaliście ulotke uśmiechaliście się i puszczaliście dalej? :D Zajebisty pomysł... sądze że kina niedługo będą się bic ersoftowców do promocji filmów AT ;) Hehe... fajnie wyszło! Quote Link to post Share on other sites
GROM_Kareem Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 WOW! świetny pomysł :> no i w ogole podobaja mi sie zorganizwoane (broń, kombinezony itp) grupy czarnej taktyki, naprawde git! Quote Link to post Share on other sites
-Nowy->Korp.M-cz< Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 niezle :D Quote Link to post Share on other sites
tobi Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Naprawde fajnie to wyglada:) Co do filmu to dno totalne :( Zdecydowanie nie polecam, z AT ma bardzo mało wspólnego. Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 no to dzieki za komentarze, rzeczywiscie chyba film z AT ma niewiele wspólnego juz 1 była taka sobie :? co prawda to prawda z ASG mamy niewiele wspólnego za to tylko taktyka czarna PeePee mozna tak powiedziec ze tak było ulotki plakaty gad zety itp-a przechodnie no cóż różnie było 8) ważne że sie ekipe promowało ( co prawda ja tylko byłem goscinnie :!: ) Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 Już wcześniej pisałam, że wow... 8) Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 8, 2005 Author Report Share Posted June 8, 2005 ja tez napisze wow i gratulacje nalezą sie ekipe SPAT-u Kraków :P 8) Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 A tak z ciekawosci..co mowiliscie tym biednym ludziom w samochodach? :wink: Quote Link to post Share on other sites
chochol Posted June 8, 2005 Report Share Posted June 8, 2005 moj bracik tez byl na takiej promocji - w rudzie slaskiej - ale bylo ich tylko 2-och, ubrani w brytyjski sprzet :) a co najlepsze to policja ich zatrzymala bo w kominiarkach rzekomo nie mieli biegac :D:D:D, ale wsrod ludzi znieczulica, zero reakcji na "bron", szlo by wejsc do sklepu, wziasc pieniadze, a nikt by nawet nie zareagowal. Quote Link to post Share on other sites
Mycha_SPAT Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 WOW! świetny pomysł :> no i w ogole podobaja mi sie zorganizwoane (broń, kombinezony itp) grupy czarnej taktyki, naprawde git! Kombinezony to tam niestety nieliczni mieli... :roll: Quote Link to post Share on other sites
Morfeusz Posted June 9, 2005 Author Report Share Posted June 9, 2005 no niestety aczkolwiek ja miałem ( co prawda niema mnie na obecnych fotach ) ale liczy sie przecierz "klimat" 8) Quote Link to post Share on other sites
Suchy_Spat Posted June 9, 2005 Report Share Posted June 9, 2005 Dobra więc napisze tak w wielkim skrócie... Na początku goniliśmy po parkingu,zatrzymywaliśmy przechodniów i samochody w celach promocyjnych filmu.Póżniej zaczęły sie powiedzmy pokazy...jak ludzie pod kasami kupowali bileciki wystawialismy kawaleczek od nich czlowieka i jak sie nazbierała wieksza ilość ludzi przeprowadzalismy zatrzymanie...ten sam motyw na sali kinowej(zaczynają sie reklamy...petardy....wjazd...) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts