Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Żadna... koniec kropka, nawet na to nie patrz. Powiedz jaki masz budżet to pomożemy, jeśli do tej ceny co te "REPLIKI" to bierz AGM 003 za 60 zł + okularki + paczka kulek i zabawę czas zacząć.

Edited by Kemonator

I niech Cie nie zwiodą "dodatki" dodawane do podlinkowanych przez Ciebie replik. Te badziewia (latarka, kolimator) tylko wyglądają, ale raczej nie działają (a jak działają to bardzo badziewnie).

Panowie wyżej mają racje. W tej cenie to shotgun AGM lub ewentualnie M56 od DE (cena około 150zł jeśli mnie pamięc nie myli a opinie ma różne, jedni uważają, że AGM lepszy a inni, że M56 lepsze).

jak już chcesz zacząc szukać dobrych replik to na stronie masz zakładke "sklepy" i są w niej wymienione wszystkie te które mają dobrą renome i w których można znaleźć dobry sprzęt. Wszyscy byśmy chcieli się tanio bawićw ASG ale tak się niestety nie da. Ja na Twoim miejscu dozbierał bym do jakiegoś sensownego elektryka np g36 od jg. poszperaj trochę na forum czy nawet w komisie. Również tak zaczynałem.

Obecnie nadal zbieram środki na ASG. Na samą replikę zamierzam wydać ok 200zł może nieznacznie więcej. Zależy mi na tym aby był to jakiś fajny karabin(marzy mi się G3). Osobiście shotguny mi się nie podobają poniewaz są one zazwyczaj na bliskie odległości. Moi koledzy z którymi chcę sie tak bawić mają lepsze bronie więc oni będą mogli mnie ściągnać z 30 m a ja będę musiał podchodzić(mogę sie oczywiście mylić bo nie znam się na tym więc jesli tak jest to proszę uswiadomcie mnie). Dziękuje za tak liczne komentarze. Mam nadzieję że ten krótki opis pomeże wam pomóc mi w wyborze :icon_smile:.

Edited by Peto13

Obecnie nadal zbieram środki na ASG. Na samą replikę zamierzam wydać ok 200zł może nieznacznie więcej. Zależy mi na tym aby był to jakiś fajny karabin(marzy mi się G3). Osobiście shotguny mi się nie podobają poniewaz są one zazwyczaj na bliskie odległości. Moi koledzy z którymi chcę sie tak bawić mają lepsze bronie więc oni będą mogli mnie ściągnać z 30 m a ja będę musiał podchodzić(mogę sie oczywiście mylić bo nie znam się na tym więc jesli tak jest to proszę uswiadomcie mnie). Dziękuje za tak liczne komentarze. Mam nadzieję że ten krótki opis pomeże wam pomóc mi w wyborze :icon_smile:.

Shotguna na bliskie odległości... kolego, to nie shotguny na śrut czy też shotguny z gier komputerowych, tylko Airsoft, tutaj AGM 003 wali na 40 A NAWET 50 metrów... [35-40 skutecznego powiedziałbym] Według mnie to jest to DUŻY zasięg. Nie wiem co mają Twoi koledzy, AGM 003 dorównuje AEG'om do 400 zł [Nie mówię o szybkostrzelności]. Jak coś to możesz uzbierać 80 zł i możesz kupić mp5 galaxy, zależy kto co woli. W Airsofcie się nie wybrzydza na początku, kup coś fajnego a później idź pod lans itp ;) Bierz AGM'a albo uzbieraj 80 zł i mp5 galaxy.

A jak już to poczytaj ten poradnik bo po tym, jak napisałeś, że shotguny na bliskie odległości i nie wiesz co wybrać i własnych rzeczy nie podajesz to myślę, że tego nie przeczytałeś. [A warto, zwłaszcza poradnik o wyborze replik]

Jak napisałem nie znam sie na tym wiec nie znalem zasięgu strzelb. Dziekuje za uswiadomienie. Zdecydowałem że zakupię AGM 003. Jeżeli to za tak niską cenę proponują mi doświadczeni użytkownici to nie mam się nad czym zastanawiać :). chciałem jeszcze zapytac jakie okulary lub gogle kupić ? Do ilu fps ?

Jak okulary to polecam Uvex I-vo- około 50 zł ale nie zawiedziesz się. Jak gogle to możesz poszukać na allegro używanych ESS NVG.

Ale jest mnóstwo polecanych modeli. Zapoznaj się z tym działem. Znajdziesz tam wszystkie modele, polecane przez doświadczonych graczy, oraz opis klas wytrzymałości.

A tak na marginesie: Jeśli Twoi koledzy operują takimi "replikami" jakie podałeś w linkach, to tym AGM'em spokojnie ich "wykosisz". ;)