sebenicz Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 Witam mam ciężką sprawę z M4, otóż robiąc coś przy GB skręciłem go z 90% pewnością że wszystko jest ok! włożyłem GB do body a następnie założyłem chwyt i silnik chcąc zakręcić silnik zaślepką na wcisk jest możliwe tylko dokręcenie jednej śruby ta zaślepka jest tak jakby przesunięta w tył po za tym po oddaniu 2 strzałów przepalił się bezpiecznik co może być nie tak? Quote Link to post Share on other sites
KapitanBomba04 Posted May 17, 2013 Report Share Posted May 17, 2013 (edited) Mogłeś źle złożyć gearboxa; mogłeś za mocno docisnąć silnik, itd. Napisz jeszcze raz, na spokojnie. Możliwe (mało prawdopodobne, ale jednak), że sam Gb mógł się nie do końca ułożyć dobrze w body. Rozbierz to jeszcze raz, na spokojnie posprawdzaj wszystko, złóż do kupy ze 100% pewnością, że jest jak powinno być i włóż do korpusu. Edited May 17, 2013 by KapitanBomba04 Quote Link to post Share on other sites
Mortis Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 No i druga podstawowa rada - wspieraj się jakimś poradnikiem. Rub to powoli, cierpliwie, myśląc, przy dobrym świetle. Może dziwne rady, ale działają cuda. :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts