kamilll3 Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Ostatnio szukając sobie nowej pary uvexów na lato natrafiłem na allegro na nową kolorystykę tych okularów, której jeszcze nigdzie nie widziałem i dostępna jest tylko na 2 aukcjach na allegro Z tego co się orientuje te okulary były tylko w oprawkach szarych i pomarańczowo-niebieskich a tutaj są w oprawce zielono-czarnej LINK jestem zainteresowany okularami z TEJ aukcji, gdyż zależy mi na mocno przyciemnianych. Ale tu mam kolejną wątpliwość, gdyż z tego co wiem model ivo miał do wyboru tylko szybki rozjaśniające, normalne, szare a tutaj oferowane są przyciemniane i bardziej przyciemniane. Na dodatek są droższe niż inne. Czy warto zaryzykować i kupić te okulary ? Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted May 18, 2013 Report Share Posted May 18, 2013 Znalazłem je w sklepie producenta, więc raczej są w porządku. Masz tam 041, 043 i 045 w zależności od stopnia przyciemnienia w tej samej kolorystyce oprawki. Quote Link to post Share on other sites
kamilll3 Posted May 18, 2013 Author Report Share Posted May 18, 2013 Dzięki wielkie :icon_cool: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts