MrKlon03 Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 Witam, mam pytanie co do wyboru repliki. Znalazłem dwie i nie wiem co o nich myśleć. Jedna to AK74UN ,a druga CM028. Oceńcie je, a jeśli ktoś ma to niech powie czy są ok na start. Z góry wszystkim dzięki. Quote Link to post Share on other sites
zbyt Posted May 29, 2013 Report Share Posted May 29, 2013 weź poszukaj CM045 lub BOYI RK-01 Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted May 31, 2013 Report Share Posted May 31, 2013 Kolega wyżej ma 100% rację. CM.045 i RK-01S, mają w pełni stalową kostrukcję, a CM.045 możesz dostać za 520 zł, a RK-01S (koniecznie s- s to wersja steel, czyli w pełni stalowa). Chociaż w cymce parę małych pierdółek jest ze znalu, to nie dadzą one o sobie zbytnio odczuć. Ogółem RK-01 bez literki s ma dużo części stalowych, jednak gdy trafi ci się starsza wersja boyi zawias kolby będzie znalowy i prawdopodobnie połamie się. Miałem podobny problem w moim byłym rk-03 (oczywiście z boyi). Reasumując: Polecam jak kolega wyżej cm.045 lub rk-01, ale na rk z naciskiem na wersję S. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts