OMAG Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Witam, kupiłem sobie na start okularki z niższej pułki (wiem że na okularach nie ma co oszczędzać ale tak wyszło) i do tego mam jeszcze maskę na twarz i okulary strasznie mi parują. Możecie polecić mi coś co przede wszystkim ochroni dobrze oczy ale również nie będzie parować? Quote Link to post Share on other sites
Sharikq Posted June 1, 2013 Report Share Posted June 1, 2013 Wystarczy że zrobisz tak. Bierzesz kroplę płynu do mycia naczyń na szkiełka od wewnętrznej strony i palcem bądź wilgotną szmatką rozprowadzasz płyn po całej powierzchni. Następnie czekasz z 15 minut i lekko zetrzyj suchą szmatką szkiełka, ale tak, by nie zetrzeć całkowicie tego płynu. Tą czynność najlepiej robić wieczorem przed strzelanką. Dzięki temu masz całkowity spokój z parowaniem maski, gogli, okularów itp. Nie potrzeba żadnych drogich preparatów, które są drogie i nie do końca skuteczne. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts