MICHU96 Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Witam. Zakupiłem replikę Dan Wesson firmy ASG na Co2. Otóż mam z nią następujący problem jakiego nie miałem jeszcze w gaziaku. Kiedy z niego strzelam kulki lecą na ok 5 m. Strzelałem w temperaturze ok. 19 stopni. Proszę o pomoc, nie wiem co zrobic czy go zwórcić, czy to można prosto rozwiązać? Quote Link to post Share on other sites
Guest dante44 Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 Zmień kapsułę :) Ogólnie ten rewolwer ze względu na moc nie ma zastosowania w ASG poza wypychaniem kabury i sweet fociom. Quote Link to post Share on other sites
MICHU96 Posted June 4, 2013 Author Report Share Posted June 4, 2013 Zmień kapsułę :icon_smile: Ogólnie ten rewolwer ze względu na moc nie ma zastosowania w ASG poza wypychaniem kabury i sweet fociom. zmieniałem i próbowałem z czterech różnych i różnych firm Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted June 4, 2013 Report Share Posted June 4, 2013 (edited) Ogólnie ten rewolwer ze względu na moc nie ma zastosowania w ASG poza wypychaniem kabury i sweet fociom. W Irlandii jest limit 1Jula i kolesie znaleźli sposób aby osłabić te rewolwery do 320 fps. Sa filmiki na youtube. Jeśli replika jest na gwarancji oddaj, po co się samemu z tym męczyć. Edited June 4, 2013 by chomik_pl Quote Link to post Share on other sites
MICHU96 Posted June 7, 2013 Author Report Share Posted June 7, 2013 Co do mocy rewolweru to mam takie łuski które obniżają skutecznie jego moc http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_98_100&products_id=10361&name=ASG_-_Luski_do_Dan_Wesson_-_Power-Down_-_12_szt._-_17351 Replikę w łatwy sposób naprawiłem problem był prosty. W środku znajduje się sprężyna która popycha młoteczek udeżający w zawór do wypuszczania gazu i sprężyna ta trochę straciła swoje wartości tzn nie odbijała. Wystarczyło ją wymienić, koszt 2 zł Quote Link to post Share on other sites
Davido9020 Posted July 15, 2013 Report Share Posted July 15, 2013 (edited) Trochę odświeże:D Mianowicie - wykorzystałeś sprężynkę od czego? Bo też właśnie kupiłem używkę Dan'a i czasami jest ten motyw że kulka leci na 5 m a poza tym mam wrażenie że bardzo słabo strzela w porównaniu do tego co się naczytałem jakie to nie jest mocne :icon_biggrin: Edited July 15, 2013 by Davido9020 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts