rocker21 Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Witam, otóż przymierzam się do zmiany okablowania w moim AKSU więc dzisiaj postanowiłem wyjąć gb i zobaczyć co i jak (robiłem to pierwszy raz). Przy wyjmowaniu gearboxa z body wylaciały mi dwie części (nie wiem skąd, na razie udało mi się zdiagnozować, że to coś od selektora). Jeśli ktoś wie jak i gdzie te części włożyć to bardzo proszę o pomoc, ponieważ potrzebuje repliki na niedzielę. Poniżej link ze zdjęciem tych dwóch części, które wyleciały: http://img811.imageshack.us/img811/2504/dsc0112eg.jpg Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
delin0m Posted June 6, 2013 Report Share Posted June 6, 2013 Przyjrzyj się temu zdjęciu: Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 Dzięki bardzo, póki co próbuje do tego dojść Dobra, złożyłem wszystko super, ale selektor jest luźny i można strzelać tylko na auto. Źle złożyłem, prawda? Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted June 6, 2013 Author Report Share Posted June 6, 2013 (edited) Ok, wszystko elegancko chodzi jak należy :icon_biggrin:. Wielkie dzięki :icon_smile: btw. można zamknąć :) Edited June 6, 2013 by rocker21 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts