Groszq Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Witam, jaka firma produkuje najmniej awaryjne i najtrwalsze magazynki do M4? Najlepiej aby były to magazynki typu low cap. Link to post Share on other sites
Nath Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Classic Army robi niezłe sztuki. Mam kilkanaście, nie smaruję, nie rozbieram, podają do ostatniej kuli bez fochów. Mocne, trwałe metalowe budy. Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Classic army są imo najlepsze. Ostatnio jestem bardzo zadowolony z aztekowych lowcapów . Link to post Share on other sites
Groszq Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 A jakieś inne? Ciężko znaleźć Classic Army, a jak już je znajdę to kosztują 60zł wzwyż. Link to post Share on other sites
Axel Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Albo dobre albo tanie. Link to post Share on other sites
Groszq Posted June 8, 2013 Author Report Share Posted June 8, 2013 Rozumiem. W takim razie, jakie jeszcze inne magazynki są godne uwagi? Link to post Share on other sites
DamiŁ Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Ja ostatnio kupiłem pmagi firmy pj i też niezłe sa :icon_smile: i niecałe 30 zł za sztukę. Link to post Share on other sites
seger Posted June 8, 2013 Report Share Posted June 8, 2013 Lowy boyi - mam 20 sztuk. Działają elegancko. Link to post Share on other sites
Nath Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Seger, jak działają :>. Ja miałem kilka midów boyi i to jest ścierwo-źle odlane kanały, blokujące się sprężyny. Padaka. Midy aresa (plastikowe), są fajne, mam jednego, nieźle go już skatowałem, dalej działa i podaje do ostatniej kuleczki. Trzeba go tylko przypasować, czy podje w danej replice. Link to post Share on other sites
Axel Posted June 9, 2013 Report Share Posted June 9, 2013 Ja połamałem już kilka magów boyi do m4, za każdym razem łamał się zaczep trzymający kasetę w skorupie. Nawet jak są sprawne , tj prosto z pudła to kaseta lata lekko w skorupie. Temat był pytaniem o dobre,trwałe i niezawodne magi - czymś niespotykanym bo ktoś bardzo rzadko pyta o DOBRY produkt a nie TANI. Zeszliśmy na wariant ekonomiczny, co jest mielone w gazylionie tematów o tanich magach w tym podforum, więc leci kłódka. Link to post Share on other sites
Recommended Posts