WszystkoZajęte Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Witam! Posiadam górny korpus od M4/M16 BOYI i pomyślałem, że mógłbym przełożyć klapkę wyrzutnika łusek wraz z rączką przeładowania (albo jej częścią) do repliki G&P by to suwadło się do czegoś przydawało. Niestety mam dość durnowaty problem, a mianowicie - pin od klapki w korpusie BOYI. Pcham w tą stronę, w tą - nic, zapieram o biurko i cisnę - ani drgnie. Jakaś inna konstrukcja, czy może inne rozwiązanie wyciągania tego pinu? Z góry dziękuję za odpowiedzi i instrukcje jak to wyciągnąć. Pozdrawiam! Link to post Share on other sites
seger Posted June 12, 2013 Report Share Posted June 12, 2013 Czy wyjąłeś tzw. e-clip z pręta mocującego klapkę ? Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted June 12, 2013 Author Report Share Posted June 12, 2013 Czy wyjąłeś tzw. e-clip z pręta mocującego klapkę ? Nawet nie wiedziałem, że coś takiego się tam znajduje, dopiero po przeczytaniu posta me zaspane oczy zobaczyły, że coś tam sobie jest :) Już wyszło, dziękuję za pomoc :D Link to post Share on other sites
Recommended Posts