leriander Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Jak wyjąć imitację zamka? Trzeba całe body rozkręcać, jak tak to macie jakiś film? Chcę włożyć baterię 9.6V dlatego pytam. Dzięki Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 Wyjmujesz tylną zaślepkę/kolbe i wsuwasz. Quote Link to post Share on other sites
leriander Posted June 13, 2013 Author Report Share Posted June 13, 2013 (edited) Taaa... ale ja chcę wyjąć cały zamek bo 9.6 jest za duża do tej repliki xd Jak baterię włożyć to wiem. Edited June 13, 2013 by leriander Quote Link to post Share on other sites
seger Posted June 13, 2013 Report Share Posted June 13, 2013 W zamku jest śruba, wykręcasz ją, wyjmujesz dźwignię przeładowania, zdejmujesz muszkę, sprężynkę trzymającą zamek i możesz go wysunąć przez tył. Następnie brzeszczotem ucinasz ok 18mm lub więcej (nie pamiętam) i składasz odwrotnie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts