Barber Posted June 16, 2013 Report Share Posted June 16, 2013 Moglibyście podrzucić jakieś propozycje co do miejscówek w Łodzi? Nie chodzi mi o jakieś wykorzystywane, ale gdzie ASG mogłoby się odbywać gdyby uzyskać na to pozwolenie. Zacząłem pisać wniosek do tzw. budżetu obywatelskiego, ale nie mam pomysłu na miejscówkę. Kompleks pofabryczny, stara zajezdnia tramwajowa, nieużywane budynki nieznanego już historii przeznaczenia :). Jeśli macie jakieś pomysły to bardzo proszę. Najlepiej kilka lokalizacji. Stwierdziłem, że dobrze byłoby mieć w Łodzi jakąś miejscówkę żeby można było wpaść nawet na godzinkę w tygodniu i trochę ponaparzać. Niby jest BRUS, ale tam od groma ludzi się błąka. Wnioski rozmaite pisać umiem, projekt w razie czego drogi nie będzie no i potrzebne jest poparcie zaledwie 15 osób. Spróbować nie zawadzi. Link to post Share on other sites
Powała Posted June 17, 2013 Report Share Posted June 17, 2013 (edited) Gdybyś kolego poczytał Forum, pewnie trafiłbyś na tematy: - Łódzkie miejscówki, - Rezerwacja miejscówek. Nie miałbyś dylematów, wątpliwości i nie pisał andronów, że w Łodzi jest tylko Brus. :icon_confused: Edited June 17, 2013 by Powała Link to post Share on other sites
Recommended Posts