jachu0203 Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) Siema ! Od niedawna jestem posiadaczem repliki swd a&k z konwersją co2 firmy airsoftpro i czeską komorą hop up. Nie wiedziałem gdzie napisać ten post, bo replika na gaz ale pierwotnie jest repliką sprężynową. Proszę żeby nie było hejtów, że napisłem nie tu gdzie trzeba. Otóż problem jest taki, że: po pierwsze: zgubiłem dystanser i nie wiem czy można go zastąpić np. kawałkiem wkładu do długopisu, po drugie: mam taki problem, że po włożeniu pełnego magazynka pierwszy strzał jest dobry, ale drugi, trzeci ... itd. jest pusty, a po wyciągnięciu magazynka wypadają trzy kulki, albo jedna wypada z lufy, a z gniazda magazynka dwie. Nie wiem jaka jest tego przyczyna dlatego proszę o radę. Edited June 19, 2013 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 Sprawdź magazynek. Czyli czyszczenie+ zobacz czy Ci dociska rurkę w maga z komory Quote Link to post Share on other sites
jachu0203 Posted June 18, 2013 Author Report Share Posted June 18, 2013 Sprawdź magazynek. Czyli czyszczenie+ zobacz czy Ci dociska rurkę w maga z komory Możesz dokładnie wytłumaczyć bo nie ogarniam :( Sprawdź magazynek. Czyli czyszczenie+ zobacz czy Ci dociska rurkę w maga z komory ok chyba rozumiem teraz tylko jak mam to sprawdzić ?? Quote Link to post Share on other sites
sebenicz Posted June 18, 2013 Report Share Posted June 18, 2013 (edited) wszystko jest tu:http://forum.wmasg.p...wd-dragunow-ak/ a czerwony jest tylko dla modów :icon_smile: warto czytać reg. i czytać, dużo czytać Edited June 18, 2013 by sebenicz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts