Michal_M Posted June 24, 2013 Report Share Posted June 24, 2013 (edited) US ARMY/WP(7-10 osób) Rebelianci(12-18 osób) Afgańska Policja(2-3 osóby) Mieszkańcy wioski(4-5 osób, nie uzbrojeni, w tym 1 informator afgańskiej policji) 2012 rok, Afganistan prowincja Ghazni. Polski wywiad odnalazł składy amunicji Talibów w górach (las na Witoszycach). III pluton 6.Brygady desantowo-szturmowej pod dowództwem .......... oraz 3.kompania Bravo U.S. Marines pod dowództwem .......... dostały rozkaz od swych przełożonych aby przejąć składy amunicji i wysadzić je w bezpiecznym miejscu i zabić najgroźniejszego dyktatora Muammara Al-Asada. Polakom i Amerykanom pomaga miejscowy oddział policji. Afgańska Policja ma informatora, który co godzine dostarcza nowych informacji o planach Talibów. **************************** Zadania US ARMY/WP/Afgańskiej policji: -zabić Muammara Al-Asada -przejąć składy amunicji -patrole(ustala dowódca) -chronić informatora(miejsce pobytu do ustalenia) -wysadzić w bezpiecznym miejscu amunicje *Zadania mogą być wykonywane w różnej koljeności. Zadania Talibów: -nie dać zabić dyktatora Al-Asada -nie dać wymieść poza baze amunicji -przejąć informatora(do ustalenia) -zabić informatora *Zadania mogą być wykonywane w różnej kolejności. Respy: do ustalenia. Za amunicje, może posłużyć symbolicznie petarda lub, jakiś karton. Scenariusz, mój. SKopiowany z forum lokalnego. Do ustalenia, to znaczy, że ustala to organizator strzelanki. Wiem, że scenariusz taki sobie, ale jest to ój pierwszy wymyślony :) Edited June 24, 2013 by Michal_M Link to post Share on other sites
Michal_M Posted June 24, 2013 Author Report Share Posted June 24, 2013 Bywa :) Jest to mój pierwszy scenariusz, więc wiem, że nie będzie jakiś super, ale na niedzielną strzelankę może się przydać. Link to post Share on other sites
Recommended Posts