Koxeusz Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Witam mam taki problem, iż Aug wystrzeliwuje na semi pare kulek, po czym nie strzela.Auto działa normalnie.Strzelam na kulkach G&G 0,2g. P.S. Mam dziwny problem z wpadającymi kulkami w różne dziwne miejsca np. miejsce na batke , za iglicą...Ktoś może wie czemu tak się dzieje ? Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 P.S. Mam dziwny problem z wpadającymi kulkami w różne dziwne miejsca np. miejsce na batke , za iglicą...Ktoś może wie czemu tak się dzieje ? Tak się dzieje, jak nie wyjmiesz maga przed rozłożeniem auga :D Quote Link to post Share on other sites
Koxeusz Posted July 6, 2013 Author Report Share Posted July 6, 2013 Nie rozkładałem Auga podczas strzelanek :icon_eek2: Wracając do semi , wie ktoś czemu tak się dzieje ? Quote Link to post Share on other sites
Koxeusz Posted July 8, 2013 Author Report Share Posted July 8, 2013 Dziś testowaliśmy i z przyciśniętym magazynkiem (ręką) semi działa tak jak powinno. Jutro idę wymienić HU oraz dokupię maga, zobaczymy czy coś się zmieni. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts