MaciekNGD Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 Witajcie . Mam problem, prośbę i pytanie w jednym . Więc tak : Wybieram się na rajd na orientację i potrzebuje dobry, 50l plecak . Ale nie typu worek lub turystyczny tylko taktyczny , kwadratowy z systemem MOLE. Szukałem ale się nie znam i nie bardzo wiem czego szukać i na co zwracać uwagę . Pomóżcie . Link to post Share on other sites
Powała Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) Plecaki do wyboru i koloru. Byle nie Mil-tec. Edited July 6, 2013 by Powała Link to post Share on other sites
MaciekNGD Posted July 6, 2013 Author Report Share Posted July 6, 2013 Dzięki wielkie :) Link to post Share on other sites
Powała Posted July 6, 2013 Report Share Posted July 6, 2013 (edited) Luzik, to zajęło mi 3 minuty w googlach... :icon_wink: Jeśli chodzi o ankietę, to dałeś bardzo wąski wybór, ale zagłosowałem zgodnie ze swoim sumieniem, jak poseł PIS-u. :hahaha: Edited July 6, 2013 by Powała Link to post Share on other sites
Recommended Posts