Konte Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 witam mam problem. zakupilem colta well co2 z blow backiem. Po kilku strzalach wystapil problem. Mianowicie po zaladowaniu kapsuly z co2, przy strzale nagle kapsula sie oproznia. Zn. jeden strzal bierze caly gas. Wiecie moze co sie stalo i jak to naprawic? Mam gwarancje ale mieszkam w Irlandii i chyba paczke do gunfire musialbym wyslac na swoj koszt.... chyba ze sie myle??? ;) Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted July 9, 2013 Report Share Posted July 9, 2013 (edited) Psiknij silikonem na uszczelki i poruszaj zaworem jak nie pomoże to zmiana uszczelek :icon_biggrin: ___________________ Tak paczkę musiał byś wysłać na swój koszt do serwisu. Nie wiem jak z powrotem ale chyba nie uśmiechało by się im wysyłać poza granice kraju. Edited July 9, 2013 by P&P Quote Link to post Share on other sites
Konte Posted July 10, 2013 Author Report Share Posted July 10, 2013 zawór się zwalił niestety :( dzieki za podpowiedź Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts