Grabekk Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Hejo mam pytanie do użytkowników i znawców.. :) http://www.bates.pl/buty-damskie/kolekcja-meska/buty-taktyczne-bates-2260.html Czy te buciki nadają się do biegania po lesie/górach oraz w zime? Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 28, 2013 Report Share Posted July 28, 2013 Buty te męczone dzień w dzień przez cały rok i poza zabrudzeniem nic im nie jest. Nie odnotowałem poważnych uszkodzeń także mogę powiedzieć, że buty się nadają do airsoftu. Wygodne, ciepłe zimą, latem nie grzeją, stopa się nie poci, woda wlewa się jedynie kiedy jesteś w niej po kostkę (wlewa się przez ten cały otwór). Mój egzemplarz świetnie się sprawuje mimo męczenia go w każdych możliwych dla okolicy warunkach. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted July 29, 2013 Author Report Share Posted July 29, 2013 A jak zimą, gdy chodzisz po śniegu itd. noga w środku jest mokra? Quote Link to post Share on other sites
WszystkoZajęte Posted July 29, 2013 Report Share Posted July 29, 2013 Nic, a nic nie czuć by się dostawało do środka, nawet w cienkich skarpetach. Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted August 1, 2013 Author Report Share Posted August 1, 2013 Dziki za opinie, na 80% wezme te buciki. :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts