Madeusz Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 Witam, Widziałem, że w niektórych sklepach RK-05 od Boyi jest droższe lub tańsze, w zależności od sklepu. Wyczytałem, że to może być związane ze sprzedażą nowszych/starszych modeli. Pozostało pytanie, gdzie kupić ten karabin w najnowszej wersji? (sklep internetowy, ewentualnie jakiś sklep w Szczecinie) Quote Link to post Share on other sites
Klojtex Posted August 1, 2013 Report Share Posted August 1, 2013 (edited) Witaj! Przyznam szczerze, że średnio orientuję się w tym gdzie mają nowsze/starsze serie. Stawiałbym, że do maglu warto uwzględnić Taiwangun i Gunfire. Magiel owy polega na tym-wchodzisz na stronę, znajdujesz adres mailowy i ślesz zapytanie bezpośrednio do sklepu, będzie szybciej niż oczekiwanie na forum, a informację dostaniesz z pierwszej ręki. Nie wiem jak dużą rozbieżność w cenie zaobserwowałeś, wszak nie musi ona oznaczać niczego więcej niż inaczej nałożonej marży(choć przy większej różnicy warto wybadać) Pozdrawiam i życzę pomyślnych łowów! :) Edited August 1, 2013 by Klojtex Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts