SniperElite17 Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Przedwczoraj doszła do mnie zamówiona przez internet snajperka L96(M59) firmy Double Eagle. Wszystko było dobrze aż do wczoraj. Gdy próbowałem załadować przy naciąganiu sprężyny dźwignia przesuwała się tylko o połowę ładując kulkę lecz nie naciągając sprężyny. Nie wpadłem na to od razu więc próbowałem naciągnąć sprężynę ponownie. Przez cały czas dźwignia chodziła tylko o połowę. W końcu domyśliłem się że jedna z kulek zaklinowała się w lufie. Wziąłem wycior i przetkałem lufę, kulka wypadła, lecz dalej dźwignia przesuwała się o połowę. Przetykałem lufę jeszcze kilka razy, lecz w środku nie było kulki a dźwignia dalej nie dochodzi do końca. Dowiedziałem się, że to może być pęknięty tłok. Co powinienem zrobić? Quote Link to post Share on other sites
Voo-Doo Posted August 11, 2013 Report Share Posted August 11, 2013 Napisz to jeszcze raz i z głową, bo jak na razie wiadomo tyle, że dźwignia "przesuwała się o połowę". Quote Link to post Share on other sites
SniperElite17 Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Napisz to jeszcze raz i z głową, bo jak na razie wiadomo tyle, że dźwignia "przesuwała się o połowę". Sorki xD Chodzi o to, że dźwignia przeładowania nie dochodzi do końca więc nie naciąga sprężyny ( w połowie się blokuje). Tak się dzieje gdy mechanizm załaduje kulkę lecz nie naciągnie sprężyny, lecz przetykałem lufę wyciorem a w środku nie było żadnej kulki. Na innym forum napisali że to może być pęknięty tłok, lecz radzili bym zapytał się tu :) Quote Link to post Share on other sites
SniperElite17 Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Napisz to jeszcze raz i z głową, bo jak na razie wiadomo tyle, że dźwignia "przesuwała się o połowę". Jeśli nadal nie jasno napisałem to po prostu: Nie mogę załadować snajperki bo dźwignia blokuje się w połowie jedynie ładując kulkę. Quote Link to post Share on other sites
SniperElite17 Posted August 11, 2013 Author Report Share Posted August 11, 2013 Wszystko już naprawione :) Quote Link to post Share on other sites
Ryder666 Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Jest na to jeden sposób nie kupuj snajperek za 200 - 300zł Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts