Pjotrek Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) Hej. Posiadam M249 CA i do tego magazynek PJ. Wszystko było ok od czasu zmiany mikrofonu na lepszy, sound control działał. Aż do momentu jak oddałem karabin na serwis do pewnej firmy (nie wnikajmy). Nieopatrznie dałem też magazynek. Co się okazało w czasie serwisowania i czyszczenia wylutowali mi kable od mikrofonu z płytki (w końcu podobno i tak nikt z tego nie korzysta?!) i teraz za cholerę nie wiem gdzie je podłączyć... Płytka ma na tyle równe luty, że wywnioskować nie mogę gdzie mikrofon był podłączony, a i nic na ten temat w internecie znaleźć nie mogę. Prośba do kogoś kto posiada takowy magazynek, żeby zrobił fotkę gdzie są podłączone kable od mikrofonu. Pozdrawiam. Edited August 20, 2013 by Pjotrek Quote Link to post Share on other sites
wieprz Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Od prawej w pierwszą kostke czerwony kabel i w 4 idąc od prawej ten czarny Quote Link to post Share on other sites
Pjotrek Posted September 14, 2013 Author Report Share Posted September 14, 2013 Kurcze, mam zupełnie inną płytkę w środku... Ale dzięki za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts