Kaktusienko Posted August 20, 2013 Report Share Posted August 20, 2013 (edited) Jestem nowy na forum więc wypadałoby się przywitać. Ahoj :icon_smile: ale do rzeczy: zamierzam kupić strzelbę m58b http://gunfire.pl/pr...zelby-M58B.html i nie wiem nic o rodzaju magazynku do niej. Google też mi nic na ten temat nie powiedziało. Prosiłbym o podanie nazwy magazynka, który pasuje do tej broni. Z góry dziękuję. Edited August 20, 2013 by Kaktusienko Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 Nazywa się 'magazynek do m85b double eagle'. Wystarczyło spędzić minutę z google.com Quote Link to post Share on other sites
Kaktusienko Posted August 21, 2013 Author Report Share Posted August 21, 2013 'magazynek do m85b double eagle'. tak beznadziejną odpowiedź mogłeś zostawić dla siebie. chodzi mi o to czy magazynek z innej strzelby pasowałby do m58, bo nie znalazłem cyt. "magazynków do m58 double eagle" proszę o podanie linków Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 21, 2013 Report Share Posted August 21, 2013 (edited) Ale Axel dobrze napisał - Google prawdę Ci powie (a w tym przypadku pokaże). I jeśli mi napiszesz, że znaleźć nie mogłeś to wyśmieje (wręcz śmiechem zabiję) bo mi to zajęło 2 minuty (z czego przez minutę gadałem z mamą) i sprawdziłem tylko DWIE strony zapodane przez Google - jedna z Allegro (ale to był mylny trop) a druga z pewnego sklepu. I tak, będę taką świnią że nie podam linka. Edited August 21, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
MateusZ3991 Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Jak wyżej koledzy piszą, wujek Google krzywdy nie zrobi... Ale pomoge i oto link: http://www.rcskorpion.pl/towar/magazynek-do-shotguna-m58/ Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 I od razu napiszę, że magi od shotguna AGM, M47 DE i M56 DE nie będą pasować Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted August 22, 2013 Report Share Posted August 22, 2013 Napisałem odpowiedź i zostałem złajany, życie jest złe :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts