ilUU Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Witam mam otóż problem z moim mp5sd6 [jg] wczoraj po zakończeniu strzelania chciałem wystrzelić parę strzałów na "semi" dla rozluźnienia.Mp5 nie chciało strzelać postanowiłem więc sprawdzić aku na innej replice akumulator był całkiem sprawny a inna replika działała.Sprawdziłem bezpiecznik oraz silnik wszystko poprawnie podładowałem dzisiaj aku i replika załapywała 1 strzał na około parę minut.Z góry dziękuje wszystkim osobom którę postarają się pomoc. Quote Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Co się dzieje jak naciskasz spust? Słychać jakiś dźwięk? Quote Link to post Share on other sites
ilUU Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 Oto chodzi że nie słychać ale co jakiś czas na razie zdarzyło się to dwa razy załapuje i słychać pełny strzał Quote Link to post Share on other sites
texwillerxxx Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Zerknij na wtyki i okablowanie, może coś gdzieś nie łączy. Jeśli nie to otwórz GB i sprawdź styki. Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Stawiam na przepalone styki. Quote Link to post Share on other sites
ilUU Posted August 25, 2013 Author Report Share Posted August 25, 2013 Tak przepatrzyłem styki wypalone trzeba będzie wymienić no nic dzięki za odpowiedź ~close Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts