marcin p Posted September 7, 2013 Report Share Posted September 7, 2013 Witam ! Mam taki maly problem z owa replika, a dokladnie ze tzw zwalniaczem zamka . Otoz gdy wyjalem replike z opakowania i zaczelem sie jej przygladac i zainteresowalem sie tym zwalniaczem. Gdy pierwszy raz pociagnalem za dzwignie z tyl i klapka sie otworzyla i sie zablokowal zamek jak powinien, a po nacisnieciu zwalniacza wracal na swoje miejsce. Ale juz za drugim razem cos sie spsulo i zamek sie nie blokuje jak powinien, i trzeba trzymac dzwignie aby np wyregulowac hopka. I wlasnie teraz mam pytanie czy mozna to jakos naprawic w domowych warunkach, czy trzeba oddac do serwisu aby sie tym zajeli. PS : Sorrki za brak polskich znakow ale mam niestety taka klawiature bez mozliwosci przelaczenia. Quote Link to post Share on other sites
K0p3r3K Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Także mam replikę Specna Arms i mam to samo. W środku wyrobiło mi się "to małe coś". Niestety nie wiem, ani jak to się nazywa, ani gdzie to można znaleźć. Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Quote Link to post Share on other sites
CerberBP Posted September 20, 2013 Report Share Posted September 20, 2013 Poszukajcie w wątku głównym, zdaje mi się że ktoś też miał takiego focha i sobie z nim poradził. A jeśli nie to co za problem rozłączyć body i sprawdzić jak to działa? Dźwignia, blaszka, 2 sprężynki... Quote Link to post Share on other sites
K0p3r3K Posted September 27, 2013 Report Share Posted September 27, 2013 Mam troszkę wyrobione blaszki... szukałem w wielu sklepach i nie znalazłem nic. Czy wie ktoś czy znajdę gdzieś takie? Quote Link to post Share on other sites
rocker21 Posted September 30, 2013 Report Share Posted September 30, 2013 Też mi sie wyrobiło, próbowane było to naprawiać na różne sposoby i cholerstwo nie działa, jednak mam to gdzieś bo boltcatch to taki bonus jak dla mnie :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts