Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

[ARCH]Wymiana sprezyny w VSR-10 G-Spec

Recommended Posts

Cze jestem szczesliwym posiadaczem VSR i mam problem bo niewiem jak wymienic sprezyne tak zeby nie rozwalic przy okazji broni . :P mam do was ogromna prozbe napiszcie jak wymienic sprezyne ale glownie chodzi mi oto jak sciagnac glowice ? prosze o pomoc .....

Jesli istnieje taki temat prosze o odnosnik poniewaz niemoglem znalesc ....

No oki tylko tam niepisze jakie ma dokladnie byc to wiertlo oraz jesli mozna to prosze mi powiedziec co bedzie jak sobie za gleboko rozwierce no i czy po odkreceniu i ponownym przykreceniu bedzie mi sie to dobrze trzymac ...

Najpierw odkrecasz loze potem spust i wyciagasz cylinder. Wiertlo bierzesz takie zeby bylo troche mniejsze od tej dziury (najlepiej zmierzyc suwmiarka jaki jest otwor ale cos kolo 3 mm o ile pamietam) i wiercisz pomalu najlepiej jak jedna osoba trzyma ci cylinder a ty wiercisz, musisz co chwile spogladac czy wietrlo zeszlo ponizej grubosci cylindra. Potem tylko wykrecasz glowice tloka i po sprawie. Najlepiej zrobic sobie taki przyrzad jak jest podany na machinegunie http://www.machinegun.pl/recenzja%20vsr10g..._arizonab/3.jpg

mam nadzieje ze pomoglem jak nie to pisz

przy opisanym upgarde'dzie( przewiercony tlok, sprezyna 120sp, prec.lufa 6.03), ile fps'ow mozna osiagnac, pytam o to czy przy zastosowaniu tylko tych przerobek mozna osiagnac okolo 500fps, jak to jest wspomniane w recenzji

pozdro

wiec moim skromnym zdaniem lepiej jest zainwestowac w M24 i zestaw do upgrade'u wyjdzie taniej, no i nie trzeba kupowiac tylu osobnych czesci jak chocby nowy zestaw ze spustem

musze jeszcze pomyslec co wybrac,a po wakacjach sie cos kupi:)

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...