Krulik Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Cze jestem szczesliwym posiadaczem VSR i mam problem bo niewiem jak wymienic sprezyne tak zeby nie rozwalic przy okazji broni . :P mam do was ogromna prozbe napiszcie jak wymienic sprezyne ale glownie chodzi mi oto jak sciagnac glowice ? prosze o pomoc ..... Jesli istnieje taki temat prosze o odnosnik poniewaz niemoglem znalesc .... Link to post Share on other sites
Dragun Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 http://www.machinegun.pl/recenzja%20vsr10g...ab/recenzja.htm Dział Upgrade. Hooah! Link to post Share on other sites
Krulik Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 No oki tylko tam niepisze jakie ma dokladnie byc to wiertlo oraz jesli mozna to prosze mi powiedziec co bedzie jak sobie za gleboko rozwierce no i czy po odkreceniu i ponownym przykreceniu bedzie mi sie to dobrze trzymac ... Link to post Share on other sites
szatan Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Najpierw odkrecasz loze potem spust i wyciagasz cylinder. Wiertlo bierzesz takie zeby bylo troche mniejsze od tej dziury (najlepiej zmierzyc suwmiarka jaki jest otwor ale cos kolo 3 mm o ile pamietam) i wiercisz pomalu najlepiej jak jedna osoba trzyma ci cylinder a ty wiercisz, musisz co chwile spogladac czy wietrlo zeszlo ponizej grubosci cylindra. Potem tylko wykrecasz glowice tloka i po sprawie. Najlepiej zrobic sobie taki przyrzad jak jest podany na machinegunie http://www.machinegun.pl/recenzja%20vsr10g..._arizonab/3.jpg mam nadzieje ze pomoglem jak nie to pisz Link to post Share on other sites
Krulik Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 dzieki za rade chlopaki mam nadzieje ze mi sie uda juz zamowilem sprezyne i mysle ze w poniedzialek dam znac jak wyszlo dzieki :) Link to post Share on other sites
Giwer Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Jeżeli nie masz doświadczenia z wiertarkami popros jakiegos sasiada, znajomego aby Ci pomogl, zebys sobie czegos nie spieprzyl. Link to post Share on other sites
Krulik Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Z tym sprzetem to ja mam doczynienia prawie na codzien :P tylko boje sie oto bo niewiem jak gleboko to nawiercic :/ ale bede wiercil po troszku i probowal to odkrecic i sie uda ;) Link to post Share on other sites
S.O.D. Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 przy opisanym upgarde'dzie( przewiercony tlok, sprezyna 120sp, prec.lufa 6.03), ile fps'ow mozna osiagnac, pytam o to czy przy zastosowaniu tylko tych przerobek mozna osiagnac okolo 500fps, jak to jest wspomniane w recenzji pozdro Link to post Share on other sites
Dragun Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 Wystarczy czytać ze zrozumieniem. Po tych przeróbkach ilość fps wynosi około 380. Link to post Share on other sites
S.O.D. Posted June 28, 2005 Report Share Posted June 28, 2005 mysle ze wystarczy przeczytac dokladnie:), a niestety koncowy fragment z 380fps'ami poprstu mi gdzies umknal, ale dzieki za odp.:) Link to post Share on other sites
Krulik Posted June 29, 2005 Author Report Share Posted June 29, 2005 Zeby osiagnac 500 fpsow trzeba wymienic caly srodek i rowniez spust :/ bardzo duzo pieniedzy jakies 1600 i jak juz to mamy to kupujemy sprezyne 250 i mamy potwora :] Link to post Share on other sites
S.O.D. Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 wiec moim skromnym zdaniem lepiej jest zainwestowac w M24 i zestaw do upgrade'u wyjdzie taniej, no i nie trzeba kupowiac tylu osobnych czesci jak chocby nowy zestaw ze spustem musze jeszcze pomyslec co wybrac,a po wakacjach sie cos kupi:) Link to post Share on other sites
mlody_one Posted June 29, 2005 Report Share Posted June 29, 2005 Moja skromna uwaga. Przed wierceniem w sworzniu najlepiej go zapunktowac, zeby wiertlo sie nie slizgalo. Link to post Share on other sites
Krulik Posted June 30, 2005 Author Report Share Posted June 30, 2005 oki wyszlo super zrobilem wszystko wedlug rad dzieki chlopaki ;) super strzela ile ona teraz moze miec fps-ow ? Link to post Share on other sites
mlody_one Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 na to pytanie jednoznacznie moze odpowiedziec Ci tylko chronometr... jesli masz w Gliwicach jakas strzelnice, to na powinni miec tam chronometr... Link to post Share on other sites
Piok Posted June 30, 2005 Report Share Posted June 30, 2005 No raczej, kazda porzadna strzelnica posiada zegarek :). Wybacz, nie moglem sie powstrzymac :>. pozdro piok Link to post Share on other sites
Krulik Posted July 1, 2005 Author Report Share Posted July 1, 2005 dzieki skocze dzsisiaj moze jutro na strzelnice i dam znac ile moja pukawka ma teraz fpsow ;) Link to post Share on other sites
misha Posted July 14, 2005 Report Share Posted July 14, 2005 A rozsadne jest dorobienie u slusaza tego spustu, bo na moje slusaz wziolby mniej niz machinegun za spust. Link to post Share on other sites
Recommended Posts