Dokttor Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Witam mam pytanie Czy opłaca się kupić tą replikę odrazu z wymianą sprężyny w tym sklepie http://redberet.pl/evolution-airsoft-lone-star-border-patrol-400fps czy to zbytnio nie zmniejszy żywotności repliki, a może lepiej kupić pełną stokową replikę i dopiero wymienić sprężynę na jakąś sprawdzoną Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 120kę spokojnie wytrzyma, nie bój żaby, to optymalny wybór Quote Link to post Share on other sites
SIERRA DELTA Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Może mi ktoś powiedzieć jak nazywa się ta eMka? Bo ten link mi nie działa Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 2, 2015 Report Share Posted April 2, 2015 Evolution Airsoft Lone Star Border Patrol. Quote Link to post Share on other sites
SIERRA DELTA Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 I będzie to dobry wybór? replika porównywalna do G&P i KWA? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted April 3, 2015 Report Share Posted April 3, 2015 A to już zależy czy chcesz mieć dobry wygląd czy łatwy upgrade i ile masz pieniędzy. Wszystkie trzy marki są SZCZEGÓŁOWO opisane na forum, zarówno w dziale z opisami jak i w dziale z tuningiem. Tematu o G&P wystarczy przeczytać 10-15 ostatnich stron, z kolei o KWA 20 pierwszych. Temat o Evo jest krótki, polecam uważną lekturę całego. Święta idą, będziesz miał czas. Quote Link to post Share on other sites
django87 Posted June 6, 2016 Report Share Posted June 6, 2016 Witam, czy ktoś miał do czynienia z lone star border patrol sbr po tuningu zbro-tech od zbrojownia.com.pl? jakieś sugestie do poprawy celności, mocy, zasięgu, co można wymienić lub spokojnie zostawić w tej replice? od pewnego czasu mam wrażenie, że na kulkach 0,25 G&G z zasięgiem jest trochę gorzej, kulki używam takie same, są dwa warianty: a) mocowy - wymiana sprężyny na M130 i pytanie czy zębatki w tym przypadku też? b) celnościowy - wymiana lufy na promyka 300mm oraz gumki na zieloną G&G czy opłaca się jednocześnie a) i b)? dzięki za odpowiedź doświadczonych kolegów :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts