Baron81 Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Witam. Nie wiem czy coś już takiego było. Ostatnio pomyślałem o ulepszeniu magazynków do M4 clasic army. Mianowicie chciałem dodać możliwość nakręcania sprężyny kluczem imbusowym, albo czymś takim. I tak własnie zrobiłem, w magazynku jest cały mechanizm nakręcania , to koło co sie nakręca palcem, ma też w środku otwór imbusowy. Więc wywierciłem otwór w metalowym elemencie magazynka ,gdzie jest ten otwór. Teraz już nie muszę męczyć się z nakręcaniem. Dzięki. Zdjęcie jest z oryginalnego magazynka, ale o to własnie chodzi Uploaded with ImageShack.us Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Nie ty pierwszy na to wpadłeś, w wielu hicapach fabrycznie są te dziurki Quote Link to post Share on other sites
Baron81 Posted September 16, 2013 Author Report Share Posted September 16, 2013 hehehe to sorry :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts