deLucas Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Siemanko, jak szukałem tak nie znalazłem. Czy da się zamontować szyne RIS w g36k od ares'a? Zawsze widzę tylko wersje z zamontowaną już optyką, która tak średnio mi się widzi, a g36c jest dla mnie zbyt krótkie. Chciałbym zamontować sobie w g36k celownik kolimatorowy żeby postrzelać się i w otwartych i zamkniętych terenach. Quote Link to post Share on other sites
Bohart Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Bez problemu możesz zamontować szynę. Quote Link to post Share on other sites
deLucas Posted September 21, 2013 Author Report Share Posted September 21, 2013 Jeżeli kupuje G36K od Ares'a, to nie mogę wybrać np. szyny ris zamiast celownika? Albo jak poproszę o zamontowanie jej, to i tak będę musiał zapłacić 1000zł+szyna ris? Quote Link to post Share on other sites
Bohart Posted September 21, 2013 Report Share Posted September 21, 2013 Tak. Możesz kupić G36k Aresa, sprzedać jak to nazywasz celownik, kupić szynę ris i jeszcze Ci zostanie. :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
deLucas Posted January 19, 2014 Author Report Share Posted January 19, 2014 (edited) Wracam do tego tematu, ponieważ jestem teraz całkowicie pewny, że zamontuje RIS zamiast chwytu transportowego. Tylko teraz kwestia jaka szyna będzie pasować do giety ares'a. Szukałem 30 min. jakiejś i za nic nie mogę po prostu znaleźć, nawet niedostępnych. Poradzicie coś? :icon_wink: Taka raczej nie będzie pasować: http://www.sklep.air...36.html#galeria. Pomijając fakt, że to od JG i giety C. @edit Znalazłem jeszcze coś takiego: http://www.aresairsoft.com/rail.html G36-12 Top Rail with Front & Rear. Tylko, że to kosztuje ok. 600 zł ^.- @edit2 No i znowu znalazłem coś innego. KSK-Rai. Następny ris za 250zł i nie istniejącego na polskim rynku. Chociaż pasuje mi, bo chcę się stylizować na Formozę :). Edited January 19, 2014 by deLucas Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts