Banzai97 Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Witam tak jak w temacie poszukuje jakich kolwiek informacji na temat plecaka Wisport Ranger.Mam go otrzymać w czwartek ale pierwszy wajazd w góry z nim mam zaplanowany na 18-20 października wieć wtedzy nopisze co nieco o tym jak się sprawuje na cało dniowych wyjściach w teren górski. PS:Jeśli są jakieś błędy to z góry przeprasza poniważ nie znalazłem nic do ich poprawy w Firefox'e. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted October 1, 2013 Report Share Posted October 1, 2013 Najpierw kupujesz, a potem zadajesz pytania? Ciekawe :icon_evil: Na jednodniowe wypady powinien wystarczyć.Tu masz garść informacji: http://www.tactical.pl/forum/index.php/topic,58917.0.html Quote Link to post Share on other sites
Banzai97 Posted October 3, 2013 Author Report Share Posted October 3, 2013 Znaczy się nastąpiła drobna zmiana bo zamówiłem Whistler'a w promocyjnej cenie zamiast Ranger'a.Więc temat można zamknąć a i dzięki za tego linka :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts