patryk96XD Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Witam, otuż mam pewien problem z moją repliką mianowicie nie mogę odciągnąć kurka <tak jak by się blokował a przeciaż blokada jest wylączona>. Naciskając lekko spust można go odciągnąc ale bez tego nie idze. Nie wiem co się stało i czego to może być wina. Nie wystrzelałem z niego nawet 1500 kulek a pistolet ten mam zaledwie miesiąc i czy mam go oddac na gwarancję do serwisu czy mógł bym to sam naprawić jeśli to nic poważniego. Proszę o pomoc jeśli ktoś miał podobny problem lub wie jak go rozwiązać Quote Link to post Share on other sites
Said Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 1500 kulek? Mhm miał prawo się zepsuć. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 Wytarł Ci sie spust. Sam tego nie naprawisz, no chyba ze masz zapasowy spust. Idzie sie przyzwyczajic, ale jeśli masz jeszcze gwarancje, to oddaj na serwis, zrobią to w ramach naprawy gwarancyjnej (za darmo bo to nie z Twojej winy) . Quote Link to post Share on other sites
patryk96XD Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 Wiesz poszło jakieś 11 gazów CO2. Myślę że to nie jest aż tyle by musiał się już zepsuć bo to bardzo mało. A tak się składa że jutro do warszawy jadę i oddam go gwarancji jeszcze 5 miesięcy mam. Szkoda że trafiłem na jakiś wadliwy model chyba... Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 14, 2013 Report Share Posted October 14, 2013 wadliwy model albo jak powiedzial serwisant speca ,,żółte rączki" :) Mialem to samo, dziwne bo replika jest całkiem porządna :) Quote Link to post Share on other sites
patryk96XD Posted October 14, 2013 Author Report Share Posted October 14, 2013 Porządna owszem. Ale lufa ma trochę luzu od początku po wyjęciu z pudełka i jeszcze latający plastikowy uchwyt... Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 15, 2013 Report Share Posted October 15, 2013 obydwie wady zalezne od sztuki, dlatego przed kupnem wypada przemacac, a jak nie ma takiej opcji to trudno, da sie z tym zyc, nic strasznego :p Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts