patryk96XD Posted October 17, 2013 Report Share Posted October 17, 2013 Witaj, wcześniej pisałem że mam problem bo nie mogę naciągnąć kurka w Dan Wesson "6. Dostałem odpowiedz że wytarł mi się spust, ale czy to możliwe że kurek mogę naciągnąć ale przy pomocy spustu (naciskając spust i kurek jednocześnie). Wydaje mi się że nie chodzi tu o wytarty spust. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 tak chodzi o to, jak lekko przycisniesz spust to naciagniesz kurek. Przeciez pisalem Ci o tym, mialem tak samo. Jak nie wierzysz w to co Ci sie odpowiada to po co sie pytasz? Wyslij na serwis- jak nie wierzysz, ale powiedza Ci to samo. Quote Link to post Share on other sites
HaryWalker Posted December 19, 2013 Report Share Posted December 19, 2013 Mam ten sam problem, to jest kwestia materiału z którego wykonane są bebechy Dana, jedyną receptą na to, jest kupno nowego bo producent nie przewidiał sprzedaży części zamiennych :) Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted February 7, 2014 Report Share Posted February 7, 2014 Albo oddanie na serwis np. specshopu i zabulenie 50 zł za wymianę spustu, zamiast 400 za nowego. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts