CptRobson Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Chciałem zapytać, czy ktoś miał do czynienia z takimi oprawkami oraz czy jakiś polski sklep ma takie na stanie? Chciałem też zapytać czy ktoś z was był z takimi soczewkami u optyka i czy ten robił problemy z montażem soczewek? Jak to mniej więcej kosztowo wychodzi? Dzięki za pomoc Pozdr Quote Link to post Share on other sites
marcinszyk Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Cenowo wychodzi tak jak za standardowe osadzenie soczewek w oprawkach. Problem może być tylko z pomiarem położenia środka oka ( mogą troche pobazgrać pisakiem po okularach :P ) Ogólnie to nie polecam takiego rozwiązania, bardzo paruje. Dwie warstwy "szkła" jednak robią swoje. Można się pokusić o soczewki z anti-fogiem, ale nie wiem na ile to się sprawdzi w takim przypadku, więc jak zwykle wszystkim okularowiczom w miarę możliwości polecam kontakty :) Mam nadzieję że pomogłem, pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts