piotrek18tw Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 (edited) Siemka! wiem, że pewnie zostanę zlinczowany za poruszanie tematu acm-a w ogóle, ale nurtuje mnie jedna mała sprawka :icon_wink: jest ktoś w stanie wstawić jakieś foto porównujące multicam (najchętniej - camogrom od helikona) z acm-owskim coyote brown? chciałbym zobaczyć jak to wygląda mniej więcej. dajmy na to - taka kamizelka: http://zbrojownia.linuxpl.com/product_info.php?cPath=26_67&products_id=1005 I nie odradzajcie mi kupowania acm-a, bo ja się nad kupnem nie zastanawiam (na razie). Mam dwie kamizelki w olivce, jednak przydałby się jakiś coyote do ujednolicenia munduru z resztą drużyny, dlatego pytam :icon_wink: Edited November 1, 2013 by piotrek18tw Quote Link to post Share on other sites
marcinszyk Posted November 1, 2013 Report Share Posted November 1, 2013 Witam Na zdjęciu kamizelka AAV acm`a, spodnie Propper Multicam, bluza ACU Helikon Camogrom. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
piotrek18tw Posted November 1, 2013 Author Report Share Posted November 1, 2013 wielkie dzięki marcinszyk. czyli jednak nie taki ten coyote zły, jakim o wołają ;) olive od acma mi przypadł do gustu, więc może jednak się na taką aav'kę skuszę ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts