smerf_czarnuch Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Witam , ma ktoś może takie magazynki ? Posiadam 3 sztuki i nie jestem z nich zadowolony ponieważ przy załadowanym zacinają się kule w lufie ... magazynek podaje po 2-3 kule na raz (sic) . Natomiast przy załadowanym do połowy działa poprawnie ... Spotkał sie ktoś z czymś takim ? Wygląda jakby sprężyna była za mocna w magu ;( Magi sprawdzaliśmy na G&P MOE , KWA Defender 16 i G&P Defender 2000 i wszędzie dzieje się to samo ... Nie wiem co robić z tym fantem , może trafiłem felerne egzemplaRZe Z góry dzięki za pomoc i wybaczcie mi pisownię ale nie mogę używac polskich znaków ... Poprawiłem ręcznie orty, przymykam oko na czcionki, ale w słowie egzemplarz nie ma ż :F Quote Link to post Share on other sites
gross Posted November 5, 2013 Report Share Posted November 5, 2013 Mialem podobny bardzo problem z innymi magami, pomoglo zostawienie kulek w srodku na 2-3 tygodnie - jak reka odjal. Sprobuj sobie najpierw na jednym :) pozdr. Quote Link to post Share on other sites
smerf_czarnuch Posted November 5, 2013 Author Report Share Posted November 5, 2013 Dobry pomysł ;) sprężyna się ubije trochę , dzięki dzięki ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts