Dziamdzia Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Witam , chciałbym zakupić ten kolimator http://gunfire.pl/product-pol-1152199443-Kolimator-typu-552.html. Słyszałem niezbyt przychylne opinie o tym produkcie jednak słyszałem również że wiele osób sobie chwali kolimatory od tomekpl (które podobno są acmowskie) . Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić różnice między nimi ? Quote Link to post Share on other sites
ahmed91 Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Różnica polega na tym że jeden ma oznaczenia, a drugi nie. Oba kolimatory miałem w rękach i oba dobrze się sprawują Quote Link to post Share on other sites
Dziamdzia Posted November 14, 2013 Author Report Share Posted November 14, 2013 Dziękuje bardzo za odpowiedź. Quote Link to post Share on other sites
Axel Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 ACMowskie są szajsem i nikt nie poleca. Ełotechy od tomkapl poleca każdy. Tomek handluje ACMem. Quote Link to post Share on other sites
Marmaj71 Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 Mam tego Eotecha 552 od ACM, od taiwanguna, całkiem dobrze ię sprawują, tylko pamiętaj - przy regulowaniu koli nie kręć za mocno, bo Ci może śruba spaść. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 ACMowskie są szajsem i nikt nie poleca. Ełotechy od tomkapl poleca każdy. Tomek handluje ACMem. Bo niektórzy z zasady bezmyślnie odradzają wszystko, co chińskie (oczywiście z wyjątkiem CM.028 i G36C JG) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts