SuBorys Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Witam. Nie wiedziałem gdzie ten temat lepiej napisać więc piszę tu. Mianowicie w mojej giecie gdy załaduje magazynek midcap DBOYS kulkami P&J 0,25 Podczas strzelania SEMI co 3/2 kulka leci na jakieś 5m i bez jakiejkolwiek siły przy serii co 4/5 pluje 2 kulki albo strzela pustym strzałem i się zacina po jakimś czasie. W przeciwieństwie do stockowego HiCap'a działa jeszcze dziwniej na semi kulki lecą na jakieś 3/6m albo bez jakiejkolwiek siły a na auto strzlea w miare dobrze lecz niezadawalająco tzn. Na max jakieś 10m z jakąś siłą ale strasznie rozrzuca i pluje często 3/4 kulki na raz. Na kulkach G&G 0,2g jakoś to działało lecz kupiłem za pkt te kulki wiec muszę się narazie z nimi uporać i w przyszłości też bo za tę cenę są dobre ( tak mi się wydaje ) a na innych repliakch znajomych działają dobrze. I więc moje pytanie czy warto zainwestować w tą komorę czy tylko wymienić gumkę. http://gunfire.pl/product-pol-1152201761-Kompletna-komora-Hop-Up-do-replik-typu-G36.html Dodam iż w drodze do mnie idze dysza od SHS uszczelniona bo postanowiłem wymienić. Co o tym sądzicie i w co warto jeszcze zainwestować. CZYTAŁEM POPRZEDNIE TEAMTY. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Oleander Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 jakieś dane na temat repliki? Quote Link to post Share on other sites
SuBorys Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 (edited) http://www.taiwangun.com/g-001-boyi - Wszystko jest stockowe jak narazie. I zastanawiam się czy opłaca się kupić cała komore hop up czy wystarczy tylko gumka. Dodam , ze jutro wymieniam dysze na uszczelnioną alu SHS. I co problem z tymi kulkami leży właśnie po stronie komory. Edited November 17, 2013 by SuBorys Quote Link to post Share on other sites
Said Posted November 17, 2013 Report Share Posted November 17, 2013 Nie wymieniaj dyszy ;) Wymień gumkę. Quote Link to post Share on other sites
SuBorys Posted November 17, 2013 Author Report Share Posted November 17, 2013 Już zamówiona była :D Ale mogę ją odłożyć powiedzmy na później jak dokupie nowy tłok może. Dobra to w tym tygodniu dokupie ta gumkę i zobacze z czym to się je ;P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts