czesik2007 Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 Siemka. Mam mały problem z moją repliką.Otóż posiadam cymke 028s. magazynek hi-cap,kulki gunfire rockets 0,23 g. Replika jest stockowa. Otóż gdy strzelam z automatu lecą trzy pierwsze kulki,przez długi czas wcale i co jakiś czas 1-2 kulki.Gdy strzelam na semi podkręcając magazynek po 5 strzałach da się strzelać.Czym to może być spowodowane? Myślałem że magazynek może być walnięty jednak na semi się da... Drugi problem to kolba. Zgubiła mi się zaślepka trzymająca kolbę i trzyma się ona tylko na "guziczku blokującym".Załatwić sprawę da się taśmą klejącą ale jednak wolałbym mieć możliwość składania i rozkładania.Da się te "śrubkę/zaślepkę" czymś zastąpić lub gdzieś taką dostać? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted November 19, 2013 Report Share Posted November 19, 2013 (edited) Problemem może być jakość kulek - testowałem w Cymie 028 PeJoty, Rocketsy i G&G i tylko G&G się nie cieły - albo syf w magu. Kolba w wersji B i S jest problematyczna i wiele osób ma z tym problem. Możesz w komisie popytać czy ktoś nie ma na sprzedaż tej zaślepki albo w sklepie kupić nową kolbę wraz z zaślepką i guzikiem (zdaje się, że kiedyś były takie zestawy). Aczkolwiek lepiej przyzwyczajaj się do tego, że będziesz miał problemy (luzy, łamliwość różnych elementów kolby) i nie wiem czy warto w to ładować kasę. Edytuj: Link do kolby - wygląda na to, że w zestawie jest wszystko - przycisk, zaślepka, kolba - ale to kolba taka sama jak stockowa - będą problemy. Edited November 19, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts