Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

cm.028s nie podaje wszystkich kulek + kolba

Recommended Posts

Siemka.

Mam mały problem z moją repliką.Otóż posiadam cymke 028s. magazynek hi-cap,kulki gunfire rockets 0,23 g. Replika jest stockowa. Otóż gdy strzelam z automatu lecą trzy pierwsze kulki,przez długi czas wcale i co jakiś czas 1-2 kulki.Gdy strzelam na semi podkręcając magazynek po 5 strzałach da się strzelać.Czym to może być spowodowane? Myślałem że magazynek może być walnięty jednak na semi się da...

Drugi problem to kolba.

Zgubiła mi się zaślepka trzymająca kolbę i trzyma się ona tylko na "guziczku blokującym".Załatwić sprawę da się taśmą klejącą ale jednak wolałbym mieć możliwość składania i rozkładania.Da się te "śrubkę/zaślepkę" czymś zastąpić lub gdzieś taką dostać?

Problemem może być jakość kulek - testowałem w Cymie 028 PeJoty, Rocketsy i G&G i tylko G&G się nie cieły - albo syf w magu.

Kolba w wersji B i S jest problematyczna i wiele osób ma z tym problem. Możesz w komisie popytać czy ktoś nie ma na sprzedaż tej zaślepki albo w sklepie kupić nową kolbę wraz z zaślepką i guzikiem (zdaje się, że kiedyś były takie zestawy). Aczkolwiek lepiej przyzwyczajaj się do tego, że będziesz miał problemy (luzy, łamliwość różnych elementów kolby) i nie wiem czy warto w to ładować kasę.

Edytuj: Link do kolby - wygląda na to, że w zestawie jest wszystko - przycisk, zaślepka, kolba - ale to kolba taka sama jak stockowa - będą problemy.

Edited by MarekMac