wegorz Posted November 23, 2013 Report Share Posted November 23, 2013 (edited) Nie wiem czy ktoś tu już gwałcił wuzeta, ale zaczynam: Na razie doszły rzepy https://www.dropbox....23 14.43.39.jpg https://www.dropbox....23 14.43.25.jpg Kolejny krok wyprucie dolnych kieszeni, wszycie ich zamiast górnych pod skosem wyprucie wewnętrznych kieszeni i zastąpienie ich kieszeniami z siatki dodanie rzepa pod kołnierzem pozwalającego zrobić stójkę wszycie zamka zamiast guzików wyprucie pagonów Ktoś już coś takiego robił? :icon_smile: Edited November 23, 2013 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted November 24, 2013 Report Share Posted November 24, 2013 Generalnie nie mam aż takiego talentu do szycia, więc sie za to nie zabieram. Jedyne co robiłem w bawełniaku to kieszenie na rzep i nad kolanami specjalne małe paski, przez które przechodzi pasem od nakolanników, żeby nie zjeżdżały i były luźno spięte... Ten motyw z rzepem na ramieniu dość fajny. Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted November 25, 2013 Author Report Share Posted November 25, 2013 (edited) Generalnie nie mam aż takiego talentu do szycia, więc sie za to nie zabieram. Jedyne co robiłem w bawełniaku to kieszenie na rzep i nad kolanami specjalne małe paski, przez które przechodzi pasem od nakolanników, żeby nie zjeżdżały i były luźno spięte... Ten motyw z rzepem na ramieniu dość fajny. Taki bieda-specops :icon_wink: Edited November 25, 2013 by wegorz Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 (edited) Przeca nie trzeba kupować nie wiadomo czego i za ile żeby dobrze swoje zadania spełniało :icon_smile: A gdzie się w rzepy zaopatrujesz? Edited December 1, 2013 by Jacek GROT Quote Link to post Share on other sites
wegorz Posted December 2, 2013 Author Report Share Posted December 2, 2013 Będę na alledrogo, a te zielone cudem miała pani krawiec :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts